Ingredients per a 6-8 persones:
4 Carbassons
400 g de bledes.
2 porro.
2 ceba.
2 branques d'api
500 ml aigua per coure.
2 colleres d'oli d'oliva.
2 formatgets en porcions.
125ml de llet.
uns daus d'albergínia.
Procediment:
- Tallem la ceba i el porro i la rostim dins la cassola uns minuts amb l'oli.
- Pelem el carbassons i esbaldim la verdura.
- Afegim la verdura a l'olla amb l'aigua i o tenim 20 minuts bullint amb l'olla tapada.
- Afegim la llet i els formatgets.
- Triturem fins quedar ben fi i colem si no volem trobar fils d'api.
- Amb una paella amb l'oli calent saltem l'albergínia.
- Servim la crema amb el saltat d'albergínia al damunt.
Me gusta la crema con ese toque de berenjenas encima. Hay que aprovechar a tomar verduras en esta época. un beso.
ResponEliminaGracias!
EliminaLa verdad es que es un "picatoste" diferente.
un abrazo :)
Hola Jordi, que rica esta crema y con el toque de berenjena debe de estar muy bueno.
ResponEliminaTienes un blog precioso, me quedo en el.
Hay platos que me recuerdan a mi Catalunya querida...gracias
Un petó