translate

dimecres, 22 de febrer del 2012

30. Crema de verdures amb saltat d'albergínia

Ingredients per a 6-8 persones:

4 Carbassons
400 g de bledes.
2 porro.
2 ceba.
2 branques d'api
500 ml aigua per coure.
2 colleres d'oli d'oliva.
2 formatgets en porcions.
125ml de llet.
uns daus d'albergínia.

Procediment:

  1. Tallem la ceba i el porro i la rostim dins la cassola uns minuts amb l'oli.
  2. Pelem el carbassons i esbaldim la verdura.
  3. Afegim la verdura a l'olla amb l'aigua i o tenim 20 minuts bullint amb l'olla tapada.
  4. Afegim la llet i els formatgets.
  5. Triturem fins quedar ben fi i colem si no volem trobar fils d'api.
  6. Amb una paella amb l'oli calent saltem l'albergínia.
  7. Servim la crema amb el saltat d'albergínia al damunt.

3 comentaris:

  1. Me gusta la crema con ese toque de berenjenas encima. Hay que aprovechar a tomar verduras en esta época. un beso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias!
      La verdad es que es un "picatoste" diferente.
      un abrazo :)

      Elimina
  2. Hola Jordi, que rica esta crema y con el toque de berenjena debe de estar muy bueno.
    Tienes un blog precioso, me quedo en el.
    Hay platos que me recuerdan a mi Catalunya querida...gracias
    Un petó

    ResponElimina