Ingredients:
1 kg de botifarra de porc.12 llagostins.
200 ml d'oli d'oliva.
1 ceba gran.
70 ml de xerès.
100 ml de vi blanc.
All.
Julivert.
Procediment:
- Tallem les botifarres en trossos de 10 centímetres i les sofregim fins daurar una miqueta.
- Reservem les botifarres en un plat a part.
- Piquem la ceba i la sofregim en el mateix oli de les botifarres uns tres minuts.
- Tirem els llagostins amb la ceba un minut.
- Piquem all i julivert al gust del cuiner i ho afegim al sofregit.
- Tirem el vi blanc, afegim les botifarres al sofregit uns deu minuts de cocció perquè redueixi el vi, tirem el xerès i flamegem. Tenim la recepta a punt.
Atenció! Parem la campana extractora per flamejar.
Siempre he mezclado conejo con cigalas, pollo con gambas....ahora probaré la butifarra con langostinos que se ve muy rica. Un beso.
ResponEliminaUn mar i muntanya extraordinari i molt facil
ResponEliminaUna abraçada