translate

divendres, 30 de març del 2012

43. Spaghetti Aglio e Olio


He de confessar que aquest plat tan i tan senzill i ràpid el trobo espectacular, hem fascina, es dels meus preferits, tant que en menjaria cada dia sense mesura.

INGREDIENTS per 4 persones:
 
400g de pasta espagueti
2 grans d'All.
60cc d'Oli d'oliva.
50 g de mantega. 
100 g de formatge 
parmesà ratllat en pols.
Sal.
Pebre
Orenga.










Procediment:
  1. En una paella ben gran i profunda, col · locar l'oli d'oliva i la mantega, quan estiguin calents ofegar ràpidament l'all, a foc baix, atès que aquest es crema ràpid. Jo retiro l'all quant a deixat el gust doncs no m'agrada trovar-ho.
  2. En una olla gran posar a bullir abundant aigua salada quan trenca el bull tirar la pasta, quan estiguin al dente colar.
  3. Saltar a la paella amb l'oli. El saltat dura menys d'un minut. 
  4. Servir amb abundant formatge Parmesà ratllat.  
  5. Escampar-hi orenga en pols.

2 comentaris:

  1. Me a encantado tu receta,muy rica y sencilla.
    Un besazo

    ResponElimina
  2. Jo també en faig un de molt semblant, però al moment de posar-hi l'all a daurar, també hi poso uns quants bitxets!! jijij!!!! bonisssimm el toc picant que li dóna!! un plat de pasta super senzill pero és taaaan bo, oi??! petons

    ResponElimina