Ingredients:
Nata muntada
1 sobre natilles "potax"
1/2 lt de llet.
8 cullerades de sucre.
1 pot petit de préssec en almívar
coc o melindros, pa de pessic, magdalenes, ( el que disposem a casa, per poder esmicolar).
Procediment:
- Tallem el préssec en almívar en trossets petits.
- Els disposem al fons del got i cobrim amb el seu almívar
- Preparem les natilles com diu el fabricant, amb el sucre i la llet.
- Esmicolem el pa de pessic i el repartim per als gots, posem un dit de gruix.
- Al cap damunt del esmicolat repartim les natilles.
- Decorem amb nata muntada i caramel.
Unes postres d'allo mes facils i bonissim!!! Petons
ResponEliminaUuuuff quin vicii!!! nata, natilles, prèssec.....en menjaria cada dia i repetiria també!! em guardo la recepta que així faré els prèsssecs amb almívar que va fer mun pare l'any passat!! així els hi donc un bon homenatge!!;) petons
ResponElimina