Ingredients 4 persones:
250gr. d'arròs llarg.
1/2 pebrot vermell.
Olives farcides d'anxova.
Tonyina en conserva.
Escarola i ensiam.
Llimona o vinagre blanc
Procediment:
- Bullim l'arròs, escorrem i deixem refredar.
- Triturem o piquem molt petit les olives i el pebrot.
- Barrejem la tonyina esmicolada i l'arròs ferd, amb les olives i pebrot.
- Afeguim vinagre o una mica de suc de llimona
- Servim decorant el plat amb enciam i escarola.
fantastico este arroz y me gusta la combinacion.
ResponEliminafeliz dia de tu santo i bona diada Sant Jordi
Gràcies Miquel...
ResponEliminaQue tingueu també una bona diada.
Una presentació xulíssima, i ideal pels pròxims dies calorosos que vindran!
ResponEliminaBona diada ;)
un plat d'arros com els que a mi m'agraden quan fa caloreta!! per cert, moltes felicitats i bona diada!! petons
ResponEliminaaquestes amanides són bones i contundents!
ResponElimina